jak dodać avatar?
Moderator: admin
jak dodać avatar?
Chyba forum mnie w przerosło...zanim w nim zaczęłam uczestniczyć na dobre.
Jak dodać avatar?
Nijak tego zrobić nie mogę.
Opcja pt :panel użytkownika-profil-avatar-nie funkcjonuje. Chcę dodac fot z komputera a nie adres www! Opcja"usuń avatr" też nie przydatna...bo nie mogę go dodać.
Hilfe
Jak dodać avatar?
Nijak tego zrobić nie mogę.
Opcja pt :panel użytkownika-profil-avatar-nie funkcjonuje. Chcę dodac fot z komputera a nie adres www! Opcja"usuń avatr" też nie przydatna...bo nie mogę go dodać.
Hilfe
Re: jak dodać avatar?
Ja właśnie tak zrobiłam. Z panelu użytkownika, tylko podałam ścieżkę do fotek na moim komputerze.
Być może ktoś coś zmienił.
Tu oprócz użytkowników (garstki) nikogo nie ma
Trzeba sobie radzić samemu
Być może ktoś coś zmienił.
Tu oprócz użytkowników (garstki) nikogo nie ma
Trzeba sobie radzić samemu
Dziękuję:)
Jednak zmuszona jestem pozostać anonimowa...bezobrazkowa;)
Jednak zmuszona jestem pozostać anonimowa...bezobrazkowa;)
- Prometeusz
Ja w takiej sytuacji szukam najprostszej strony do wrzucania obrazów, ładuje, a potem prawym przyciskiem myszy w pod-menu kopiuje adres obrazka. Potem go tutaj wklejam ew. ustawiając parametry i zatwierdzam.
Lub jak na innym forum używamy tego samego avka, to wystarczy tam prawym przyciskiem myszy skopiować adres i załadować tutaj.
Lub jak na innym forum używamy tego samego avka, to wystarczy tam prawym przyciskiem myszy skopiować adres i załadować tutaj.
Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Oprogramowanie forum jest zaktualizowane do najnowszej wersji. Opcja umożliwiająca wgrywanie avatarów bezpośrednio jest włączona.