śpiący portal
Moderator: admin
Re: śpiący portal
Wiem coś o tymmeiram.net pisze:Ponieważ od chyba roku nie mogę się skomunikować z adminem, bo nie odbiera maili
A nie mogłabyś nie usuwać postów, jedynie swój profil. Niektóre wątki zrobią się bez sensu.
- Prometeusz
a co się stało, emocje opadły?
Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Wtedy takie nie były. Człowiek mądrzeje z upływem czasu.meiram.net pisze: niektóre rozmowy uważam z perspektywy czasu za głupie.
To jest fajne, bop masz świadectwo jaka kiedyś byłaś, co myślałaś, jak dawałaś się wciągnąć w intrygi ...
Teraz jesteś mądrzejsza. I tyle.
Potem wnukom możesz pokazać, że ty też popełniałaś błędy, działałaś impulsywnie ...
Rób jak chcesz, ale spójrz na to z boku, jako nie ty.
Pozdrawiam
- Prometeusz
Ponad 400 kropek. Coś mi się wydaje, że wynik mój i marcela został pobity
Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Taka mnie naszła myśl
Nikt na tym forum nie tłucze tysięcy postów, bo większość żyje w realu. Nie ma po prostu na czasu na bicie piany.
Gdy ktoś ma z czymś problem, to zawsze ktoś odpowie merytorycznie, a nawet podrzuci jakiś cytat z książek. I to jest właśnie cenne, bo to znaczy, że transerfing działa.
Transerferzy spokojnie sterują swoim życiem w rzeczywistości. Osiągają swoje cele, małe i duże. Nie jest przyjęte w naszej kulturze chwalipięctwo, więc o sukcesach nie piszą.
Praktycznie każdy nowy forumowicz znajdzie odpowiedzi na wszystkie zadane i niezadane pytania. Ostatnio przejrzałam stare wątki, i tak jest.
Pozdrawiam
Nikt na tym forum nie tłucze tysięcy postów, bo większość żyje w realu. Nie ma po prostu na czasu na bicie piany.
Gdy ktoś ma z czymś problem, to zawsze ktoś odpowie merytorycznie, a nawet podrzuci jakiś cytat z książek. I to jest właśnie cenne, bo to znaczy, że transerfing działa.
Transerferzy spokojnie sterują swoim życiem w rzeczywistości. Osiągają swoje cele, małe i duże. Nie jest przyjęte w naszej kulturze chwalipięctwo, więc o sukcesach nie piszą.
Praktycznie każdy nowy forumowicz znajdzie odpowiedzi na wszystkie zadane i niezadane pytania. Ostatnio przejrzałam stare wątki, i tak jest.
Pozdrawiam
Dziękuję
Dziękuję, że to forum istnieje, choć czasem się wycisza.
Tutaj niczego nie trzeba nikomu tłumaczyć.
Pozdrawiam
Dziękuję, że to forum istnieje, choć czasem się wycisza.
Tutaj niczego nie trzeba nikomu tłumaczyć.
Pozdrawiam