Tom 7 i reszta
Moderator: admin
Re: Tom 7 i reszta
Karty będą w listopadzie. Na Facebookowej stronie Transerfingu umieszczony jest wygląd okładki, kart i przykładowej strony z wnętrza broszury z opisami. Wszystko będzie w pełnym kolorze (Rosjanie mieli czarno-białą broszurę, a tylko karty i pudełko kolorowe, ale podczas pracy zorientowaliśmy się, że jeśli wszystko jest w kolorze łatwiej to identyfikować wzrokowo.
Obawiam się, że za rzadko tu wpadam535 pisze:Panie Adminie,
wysłałem jakiś czas temu kilka PW na Pana "konto". Przeglądał Pan?
Pozdrawiam!

Zaraz zacznę przeglądanie prywatnych wiadomości.
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Kupię jako pierwsza, jeśli dostanę taką szansę
Pomysł z kolorem jest znakomity. Lubię ładne rzeczy, bo one działają lepiej na wyobraźnię.
Tą drogą chciałabym przekazać mój zachwyt nad wydaniem serii TR. Projekt okładki jest fantastyczny. Te efekty, nakładane elementy, kolorystyka, odblaski
Proszę przekazać wyrazy uznania autorowi Rafałowi Golbie.
Bardzo dobrze jest też złożona. Kartki nie wypadają i bardzo dobrze się czyta. Aż dziwne, że książki są w tak przystępnej cenie.
Z Waszego wydawnictwa mam jeszcze dwie książki, ale okładki są do siebie podobne i często się mylę, gdy sięgam po którąś.

Trochę mało ciekawe graficznie i kolorystycznie. Dobrze, że mam TR.

Kupię jako pierwsza, jeśli dostanę taką szansę

Tą drogą chciałabym przekazać mój zachwyt nad wydaniem serii TR. Projekt okładki jest fantastyczny. Te efekty, nakładane elementy, kolorystyka, odblaski

Bardzo dobrze jest też złożona. Kartki nie wypadają i bardzo dobrze się czyta. Aż dziwne, że książki są w tak przystępnej cenie.
Z Waszego wydawnictwa mam jeszcze dwie książki, ale okładki są do siebie podobne i często się mylę, gdy sięgam po którąś.

Trochę mało ciekawe graficznie i kolorystycznie. Dobrze, że mam TR.

- purple_elephant
Czy wysylacie karty za granice, czy tylko na terenie Polski?
Nie ma problemu, możemy wysłać za granicę.
- purple_elephant
No to super 

Ciekawi mnie dlaczego w końcu jakieś wydawnictwo(Wasze) zdecydowało się przetłumaczyć i opublikować książki o Transerfingu, przecież ten temat był bestsellerem na świecie w 2005 i 2006 roku, a to 7 lat minęło od tamtej pory!? Dlaczego Polska zawsze musi być w ciemnej ..... Rosyjski przekaz tej wiedzy od dawna wydawał się najbardziej prawdziwy i przystępny dla czytelnika, tylko szkoda, że zazwyczaj nie było przetłumaczonych wielu dzieł rosyjskich i nadal nie ma...
Wiesz "internet" to nie są tylko polskie strony ...., poszukaj na ruskich stronach lub angielskich to znajdziesz o wiele więcej informacji, a książki zostały wydane już w 2004 roku, a już 2 lata później były bestsellerem na wschodzie.meiram.net pisze:No nie wiem czy to było, aż takim bestsellerem - w Internecie jest bardzo mało na temat transerfingu.
Widziałam karty na stronie TR. Wygląda na to, że znamy te obrazki z tomu IX tylko w kolorze. Tak się zastanawiam czy będą mi do czegoś potrzebne. 

Te karty nie mają nic wspólnego z Tarotem. Wystarczy przejrzeć ilustracje w ostatnim tomie.
Zastanawiam się czy jest mi to do czegoś potrzebne jak mam IX tom.
Zastanawiam się czy jest mi to do czegoś potrzebne jak mam IX tom.

Tarot to tylko środek do manipulacji ludźmi. Nie demonizujmy. Co do wróżek to się zgadzam
źle się kojarzą.

zamek pisze:Tarot to tylko środek do manipulacji ludźmi.

"(...) ich mach mir die Welt, widewide wie sie mir gefällt." 

Witam Transerferów!
czy limitowana edycja książki z kartami juz dostępna?
czy limitowana edycja książki z kartami juz dostępna?
interesuje mnie też ta pozycja, czy wiadomo kiedy zostanie wydana?
Tarot Przestrzeni Wariantów, co prawda z opóźnieniem, ale został już wydany. Już zrealizowaliśmy pierwsze wysyłki. Aktywni uczestnicy forum otrzymali mailem kod rabatowy (kilka osób już z niego skorzystało). Stopniowo pakiet będzie pojawiał się przed świętami w księgarniach i sklepach internetowych.
Tarot Przestrzeni Wariantów, co prawda z opóźnieniem, ale został już wydany. Już zrealizowaliśmy pierwsze wysyłki. Aktywni uczestnicy forum otrzymali mailem kod rabatowy (kilka osób już z niego skorzystało). Stopniowo pakiet będzie pojawiał się przed świętami w księgarniach i sklepach internetowych.
jestem tutaj nowa i szkoda że nie zdążyłam załapać się na rabat:)
szkoda liczyłam że załapię się na rabat 

Można jeszcze załapać się na rabat 20% w zamian za polubienie strony Transerfingu na Facebooku.