Tom 7 i reszta
Moderator: admin
- purple_elephant
Re: Tom 7 i reszta
Zeland jest pomiedzy, ale tak naprawde chodzi o jedno i to samo, zeby zylo sie latwiej i przyjemniej.marcel pisze:
hehe![]()
wszyscy piszą o jednym i tym samym tylko używają innych słow, jedna część autorów opiera się na motywacji, a druga na ezoteryce ,
a gdzie w tym plasuje się Zeland?

Mam wrażenie, że Zeland jest tylko przekaźnikiem tej wiedzy z kosmosu. Nie ma nigdzie, że on stosuje zasady TR.
Może kolejna książka to bicie piany. To co było można jeszcze jakoś inaczej opisać i sprzedać.
Może kolejna książka to bicie piany. To co było można jeszcze jakoś inaczej opisać i sprzedać.

- purple_elephant
Też mam takie odczucie.zamek pisze:Mam wrażenie, że Zeland jest tylko przekaźnikiem tej wiedzy z kosmosu. Nie ma nigdzie, że on stosuje zasady TR.

- Transformator2012
Jednak mylisz się! Wypowiada się na ten temat w swoich książkach, wystarczy uważnie poczytać...zamek pisze:Nie ma nigdzie, że on stosuje zasady TR.

WOLNOŚĆ WE WSZYSTKIM, TERAZ!

Zacznę czytać jeszcze raz. Ale uważniej. Dzięki 

Witam. Kiedy bedzie coś nowego od Zelanda?
- Prometeusz
Pewnie wtedy, kiedy wahadło nabierze rozpędu i zostanie wyprzedany nakład, który zalega.
Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Przerabiam tom7, 8 czeka, a 9 połknęłam za jednym kęsem - pyszny!!!!!!!!

Zatrzymałam się na 7, a 8 nie tknęłam. Trochę jest męczące takie czytanie postów z forum.prawdziwa pisze:Przerabiam tom7, 8 czeka, a 9 połknęłam za jednym kęsem - pyszny!!!!!!!!![]()

- Prometeusz
Też nie przepadam za tomami 7 i 8. 

Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.