Spamy
Moderator: admin
-
Spamy
Szanowni Państwo , od pewnego czasu przeglądam te strony z nadzieją , że znajdę cos ciekawego , co być może umknęło mojej uwadze podczas lektury ,, Trans..." i stwierdzam (sądzę , że nie tylko ja ) , że całe to forum jest zapaskudzone jakimiś śmieciami , które - prawdę mówiąc - obniżają chęć do wsadzania tutaj nosa . Czy nie możnaby zrobić wiosennych porządków ?i powyrzucać reklamy Viagry i jakieś gry ?. To przecież warościowe przedsięwzięcie . Pozdrawiam .
Re: Spamy
Też się cieszę
Czy jest możliwość wstawiania fotek do postów tak żeby było je widać od razu.
Wstawianie filmów też byłoby wskazane.
Wstawianie filmów też byłoby wskazane.
Też się ciesze. Wcześniej bałagan panujący na forum zniechęcał mnie do zaglądania tutajzamek pisze:Też się cieszę
A taka możliwość chyba jest. Wczoraj Adramelech wstawił jakieś zdjęcie dwóch naćpanych kotów w temacie "witarianizm"
- Prometeusz
noo przydałaby się możliwość wklejania jutuba ...
Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Poproszę o instrukcję.najna pisze:A taka możliwość chyba jest. Wczoraj Adramelech wstawił jakieś zdjęcie dwóch naćpanych kotów w temacie "witarianizm"
- Transformator2012
Adres zdjęcia wklejasz między [img]a[/img]zamek pisze:Poproszę o instrukcję.najna pisze:A taka możliwość chyba jest. Wczoraj Adramelech wstawił jakieś zdjęcie dwóch naćpanych kotów w temacie "witarianizm"
"(...) ich mach mir die Welt, widewide wie sie mir gefällt."
Ale fotki trzeba najpierw umieścić w internecie. Nie można wkleić z własnego kompa.