Złość przy przekraczaniu granic
Re: Złość przy przekraczaniu granic
A propos zagrożeń. Jakiś czas temu byłam na warsztatach, powiedzmy ezo (moje pierwsze i ostatnie takie), i co ciekawe przed ich rozpoczęciem należało podpisać lojalkę o zachowaniu tajemnicy oraz Uwaga! złożyć oświadczenie o zdrowiu psychicznym (tak jakby to miało jakąś wartość
) Wśród chorób dyskwalifikujących wymieniona była właśnie schizofrenia. Na warsztatach ćwiczono wybieranie wariantów. Odlot. 

Ostatnio zmieniony śr lut 18, 2015 1:17 pm przez Cenote, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli postanowisz postrzegać pozornie negatywną zmianę w scenariuszu jak pozytywną, to wszystko takim właśnie się okaże. …
Każde zdarzenie witasz jako pozytywne i tym samym zawsze trafiasz na korzystne odgałęzienie ...
Każde zdarzenie witasz jako pozytywne i tym samym zawsze trafiasz na korzystne odgałęzienie ...
.
Ostatnio zmieniony wt lis 03, 2015 7:56 pm przez marcel, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Kto by nie poszedł za free?
Podczas ćwiczeń wszyscy padali jak muchy na podłogę, nie mówiąc o specyficznych reakcjach. Pomyślałam sobie - cholera, sami statyści, czy jak? ... i też padłam. Co to było? Sugestia?

Podczas ćwiczeń wszyscy padali jak muchy na podłogę, nie mówiąc o specyficznych reakcjach. Pomyślałam sobie - cholera, sami statyści, czy jak? ... i też padłam. Co to było? Sugestia?
Jeżeli postanowisz postrzegać pozornie negatywną zmianę w scenariuszu jak pozytywną, to wszystko takim właśnie się okaże. …
- Prometeusz
Na co dzień człowiek jest napompowany jak balon, na takich zajęciach można spuścić powietrza. Lubię wszelkie takie rozrywki, jak są za free to trzeba korzystać, tylko traktować to jako zabawę, a nie jako coś do uwierzenia. Mówię to ja, głęboko niewierzący ateista, który w owczej skórze jeździł sobie na rekolekcje i grał Jezusa w inscenizacji
Flash wahadło 

Pewnie sugestia i presja grupyCenote pisze:Pomyślałam sobie - cholera, sami statyści, czy jak? ... i też padłam. Co to było? Sugestia?

Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Jako osoba z bujną wyobraźnią i podatna na sugestię na początku odbierałam opisy zawarte w TR jak opisy mrocznej rzeczywistości z wahadłami-porywaczami
Nie byłam pewna, czy dalej czytać

Ale agentPrometeusz pisze:Mówię to ja, głęboko niewierzący ateista, który w owczej skórze jeździł sobie na rekolekcje i grał Jezusa w inscenizacji![]()

- Prometeusz
Dobrze, że się przemogłaś 
Czasem trzeba dostroić się do wahadła i przybrać postać agenta

Czasem trzeba dostroić się do wahadła i przybrać postać agenta

Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Dobry materiał na avatara