Istne Ja
Moderatorzy: admin, marcelus, filip
- mariuszstr
Re: Istne Ja
Witaj :-) REWELACYJNY blog, treści tam zawarte mocno przemawiają do mnie :D Dziękuję :-)
- Prometeusz
Hej!
Można oczywiście tak się bawić. Nawet wydawnictwo poleca coś takiego. Ja wolę używać kart jako szybkich ściągawek, a pracować bezpośrednio z nurtem. Bo co za różnica jaką karę się wyciągnie jeśli najlepiej mieć przepracowane wszystkie dni z kursu, albo chociaż te z którymi czuję się dobrze. Stawiam na świadomy wybór, a nie los. Moją kartą jestem ja sam
Można oczywiście tak się bawić. Nawet wydawnictwo poleca coś takiego. Ja wolę używać kart jako szybkich ściągawek, a pracować bezpośrednio z nurtem. Bo co za różnica jaką karę się wyciągnie jeśli najlepiej mieć przepracowane wszystkie dni z kursu, albo chociaż te z którymi czuję się dobrze. Stawiam na świadomy wybór, a nie los. Moją kartą jestem ja sam

Taki jest kres wszelkiego gejdżu: wola gejdżowania.
Witaj Istne Ja
Okres karciany mam dawno za sobą, a kart TR nie mam. Czy musisz zgadywać przyszłość, czy nie prościej wybrać to co ci się podoba?
Pozdrawiam
Okres karciany mam dawno za sobą, a kart TR nie mam. Czy musisz zgadywać przyszłość, czy nie prościej wybrać to co ci się podoba?
Pozdrawiam

- Prometeusz
A pobierasz, lub masz zamiar za to pobierać opłaty?
- Prometeusz
Czyli wszystko jasne 
Zastanawiałem się kiedy takie oferty zaczną się pojawiać

Zastanawiałem się kiedy takie oferty zaczną się pojawiać

Lubię karty, zwłaszcza do pokera.Istneja pisze: Oczywiście tylko dla tych, którym karciana forma się podoba![]()

Każda technika jest dobra do poznania siebie. Oczywiście, że można się nimi posługiwać w upewnieniu się co do swoich wyborów. Przynajmniej na początek. Ale czasem szkoda czasu na to. Wystarczy brać co dla nas przeznaczone i co się musi wydarzyć.

Żeby innym prostować życie trzeba być bardzo silnym. Możesz przejąć coś od innych, a oni od ciebie. Np. zdarzenia, choroby. To nieciekawe, bo ludzie chcą robić wszystko po swojemu. Przerabiałam to.

Nie kumam. Przecież nikt ci niczego nie zabrania.Pozwalam sobie być sobą a innym innymi,

pozdrawiam